SZCZEGÓLNE ŚWIĘTO KOBIET

Speiseplan Dinner
UWAGA! Rezerwacja stolika na kolację wyłącznie w recepcji hotelu (niedostępna on-line); tel.: +48 67 283 44 00, e-mail: hotel-habenda@hotel-habenda.pl

Szef Kuchni poleca

8-10.03.2024

Chef recommends

Dzień Kobiet

Women's Day

MENU DEGUSTACYJNE – 4 SETY

Przystawka/Appetizer

Foie gras chutney

Zupa/Soup

Azjatycka zupa kokosowa z makaronem sobą

Asian coconut soup with soba noodles

Danie główne/Maincourse

Kotlet jagnięcy/ pierś z gęsi, puree z dyni, zielony groszek z miętą, sos musztardowy

Lamb cutlet/goose breast, pumpkin puree, green peas with mint, mustard sauce

Deser/Dessert

Słodka wariacja Szefa Kuchni

Chef's sweet variation

CENA: 160 zł/osoba

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO REZERWACJI STOLIKÓW

OCZYWIŚCIE WIĘCEJ ATRAKCJI KULINARNYCH W KARCIE MENU