Bestelle den Newsletter

ROMANTYCZNA KOLACJA WALENTYNKOWA

UWAGA! Rezerwacja wyłącznie w recepcji hotelu (niedostępna on-line) - tel.: +48 67 283 44 00 lub e-mail: hotel-habenda@hotel-habenda.pl


Miłość to uczucie, którego żądać nie można. Jest darem, nie osiągnięciem  /Irena Jurgielewiczowa/


Bardzo lubimy Walentynki, choć nie leżą one w polskiej tradycji. Do okazywania miłości każda okazja jest dobra. Trochę zabiegani pocieszamy się drobnymi gestami, które świadczą o naszych uczuciach. A Walentynki to świetna okazja, by te gesty przerodziły się w wieczór przy świecach, trzymanie się za ręce i patrzenie sobie w oczy. Dla tych bardziej nieśmiałych zaś to pretekst to wyrażenia długo skrywanych uczuć.

Serdecznie zapraszamy Państwa z długim stażem i z takim tyci tyci na romantyczną kolację walentynkową do Hotelu Habenda. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy wyjątkowo kuszące menu przy muzyce na żywo. Dla Tych z Państwa, którym nastrój udzieli się na dłużej i skorzystają z kolacji walentynkowej, proponujemy nocleg w komfortowych pokojach naszego Hotelu wraz ze śniadaniem w specjalnej cenie.

DBL - 260 zł/doba, DUET - 330 zł/doba i APARTAMENT 530 z/doba.

Ugościmy Państwa najlepiej jak potrafimy i dołożymy wszelkich starań, by ten i każdy inny wieczór wzbudzał w Was tylko pozytywne emocje.

Romantyczna kolacja walentynkowa

Do kolacji kieliszek wina musującego 

dla Pani i Pana

KOLACJA SERWOWANA – 138 zł/osoba

Gra wstępna

Przegrzebki w sosie berneńskim w emulsji limonkowej

lub

Carpaccio wołowe ze szparagami, seler naciowy, rukola, parmezan, kapary

Gorąca miłość

Zupa krewetkowa, trawa cytrynowa

Namiętność po zmierzchu

Pierś z kaczki, ziemniaki gratin, sos czekoladowy, szparagi, śliwki

lub

Sandacz na pieczonych batatach, salsa owocowa, awokado, sos holenderski

Czekoladowy zawrót głowy

Fondant czekoladowy z tabasco, mus malinowy, lody waniliowe, truskawki 

PRZEKĄSKI ZIMNE –  38 zł/osoba

Druga randka

Szparagi, szynka parmeńska

Krewetka, awokado, puree z mango

Tatar wołowy siekany, kapary, cukinia, rubinowa cebula, musztarda francuska

Pâté z kaczych wątróbek, konfitura żurawinowa, puder z pistacji

Palony ser kozi, czekolada, truskawka

Łosoś marynowany w occie ryżowym, żółta rzodkiew, mikro zioła 

16.02.2019 (sobota)

START GODZ. 18:00

MUZYKA NA ŻYWO 16.02.2019

 

Rückkehr
Diese Webseite verwendet Cookies

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookies Politik gemäß den Einstellungen Ihres Browsers. Mehr in der Datenschutzerklärung

OK, schließen