Sercem Hotelu Habenda jest Restauracja CZTERY ŻYWIOŁY. To w naszej kuchni powstają niesamowite potrawy, kuszące niepowtarzalnym smakiem i zapachem, zniewalając podniebienia smakoszy.
W naszej kuchni rządzi Grzegorz Kaczmarek, człowiek z ogromnym talentem i odwagą w tworzeniu niestandardowych dań. W jego autorskich kompozycjach, zainspirowanych najnowszymi trendami kulinarnymi, można odnaleźć elementy kuchni staropolskiej, regionalnej czy europejskiej.
Wszystkie dania są przyrządzane z najlepszych produktów – ze świeżych owoców, warzyw i ziół oraz mięs, dostarczanych przez regionalnych producentów. Kucharze przygotowują je wg sprawdzonych receptur, wzbogaconych odrobiną fantazji i z dużą dawką kreatywności. Ta wirtuozeria kulinarna idealnie współgra z eleganckim wystrojem sali restauracyjnej. Wizytówkę restauracji stanowią oczywiście kelnerzy, którzy posiadają niebywały dar – miłość do ludzi. Ich uśmiechnięte twarze to najlepsza rekomendacja tego miejsca.
Zapraszamy Państwa bardzo serdecznie na kulinarną ucztę. W naszej karcie zapewne znajdą Państwo wiele ciekawych dań, a niepowtarzalny klimat tego miejsca nie pozwoli Państwu o nas zapomnieć.
Restauracja jest czynna w godzinach 14:00-22:00, a w niedzielę i święta w godzinach 12:00-22:00.