Zapisz się do newsletter'a!

ENDRIU SZOŁ

UWAGA! Rezerwacja wyłącznie w recepcji hotelu (niedostępna on-line) - tel.: +48 67 283 44 00 lub  e-mail: hotel-habenda@hotel-habenda.pl

----------------------------------------------------------------------------

WEEKEND ANDRZEJKOWY W HOTELU HABENDA****

24 – 26 listopada 2017

Nie będzie to standardowa impreza. Nie będzie nawet przewidywalna. Tym razem ma być wesoło, żartobliwie, nieprzewidywalnie. Po prostu super !!!

 

                                                        24 listopada 2017 (piątek)

Godz. 16:00 – 19:00 – obiadokolacja

Specjalne ceny alkoholi w barze

                                                         25 listopada 2017 (sobota)

Eliksir urody na powitanie

CZARY MARY - UDERZMY W GARY

Godz. 19:00 – kolacja andrzejkowa

Specjalne ceny alkoholi w barze

Wróżby w ciasteczku – sprawdzalność 100%

WRÓŻKA PRAWDY CI NIE POWIE

Godz. 20.30 – 22.30

Karty, wosk, ręka i ...... oczy kota.... ups kobiety

ANDRZEJ PO WŁOSKU LUB PO NODZE (jak kto woli) PRZY PATELNI

Godz. 20.00 – 22:00

Nawijanie makaronu na uszy i wybryki szalonego szefa kuchni

NIE MA NIC ZA DARMO

Godz. 23.00

Loteria fantowa z nagrodami

UMPCY UMPCY TRALA LA LA – DJ NOWY NAS ROZWALA

Godz. 21:00 – 3:00

Zabawa do białego rana  – DJ godz. 21:00 – 3:00

                                MENU ANDRZEJKOWE

Przystawka

Mus z wędzonego łososia, sos guacamole

Zupa

Pikantny krem szparagowy, małże, krewetki

Danie główne

Tournedos z trzech polędwic, sos porto, marchewka baby, puree z selera, babka ziemniaczana, boczek, karmelizowane orzechy, kiełki

Deser

Czekoladowe pave, mus mango-chilli

Bufet

Roladka z kurczaka, jabłko, kardamon

Karczek pieczony, balsamico, rozmaryn

Terrina z golonki, piccalili

Pasztet z kaczki, pomarańcza, cynamon

Tortilla z łososiem, szpinak, rozmaryn

Śledź, śmietana, jabłko, cebula

Wybór sałat i warzyw

Sos cumberland, tzatzyki, sos chrzanowy, vinaigrette

Wybór ciast domowych

Danie nocne

Bulion imbirowy, kurczak, groszek cukrowy

Labrax w tajskich warzywach, ryż jaśminowy

                                                           Woda i soki w cenie menu

DWA NOCLEGI + OBIADOKOLACJA + IMPREZA: 736 zł/2 os. i 599 zł/1 os.

JEDEN NOCLEG + IMPREZA: 399 zł/2 os. i 320 zł/1 os.

CENA BEZ NOCLEGÓW: 120 zł/osoba

(tylko impreza andrzejkowa ze wszystkimi atrakcjami)

ZAPRASZAMY DO DOKONYWANIA REZERWACJI

LICZBA MIEJSC OGRANICZONA

Do złożenia rezerwacji wymagana jest przedpłata na konto hotelu (karta, przelew tradycyjny). W przypadku płatności kartą konieczne jest podanie danych karty kredytowej. W przypadku anulowania rezerwacji lub nie pojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu przedpłata nie zostanie zwrócona.

Powrót
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij