ENDRIU SZOŁ, CZYLI ANDRZEJKI 2017 PO HABENDOWEMU
24 listopada 2017 (piątek)
Godz. 16:00 – 19:00 – obiadokolacja
Specjalne ceny alkoholi w barze
25 listopada 2017 (sobota)
Eliksir urody na powitanie
CZARY MARY - UDERZMY W GARY
Godz. 19:00 – kolacja andrzejkowa
Specjalne ceny alkoholi w barze
Wróżby w ciasteczku – sprawdzalność 100%
WRÓŻKA PRAWDY CI NIE POWIE
Godz. 20.30 – 22.30
Karty, wosk, ręka i ...... oczy kota.... ups kobiety
ANDRZEJ PO WŁOSKU LUB PO NODZE (jak kto woli) PRZY PATELNI
Godz. 20.00 – 22:00
Nawijanie makaronu na uszy i wybryki szalonego szefa kuchni
NIE MA NIC ZA DARMO
Godz. 23.00
Loteria fantowa z nagrodami
UMPCY UMPCY TRALA LA LA – DJ NOWY NAS ROZWALA
Godz. 21:00 – 3:00
Zabawa do białego rana – DJ godz. 21:00 – 3:00
MENU ANDRZEJKOWE
Przystawka
Mus z wędzonego łososia, sos guacamole
Zupa
Pikantny krem szparagowy, małże, krewetki
Danie główne
Tournedos z trzech polędwic, sos porto, marchewka baby, puree z selera, babka ziemniaczana, boczek, karmelizowane orzechy, kiełki
Deser
Czekoladowe pave, mus mango-chilli
Bufet
Roladka z kurczaka, jabłko, kardamon
Karczek pieczony, balsamico, rozmaryn
Terrina z golonki, piccalili
Pasztet z kaczki, pomarańcza, cynamon
Tortilla z łososiem, szpinak, rozmaryn
Śledź, śmietana, jabłko, cebula
Wybór sałat i warzyw
Sos cumberland, tzatzyki, sos chrzanowy, vinaigrette
Wybór ciast domowych
Danie nocne
Bulion imbirowy, kurczak, groszek cukrowy
Labrax w tajskich warzywach, ryż jaśminowy
Woda i soki w cenie menu
DWA NOCLEGI + OBIADOKOLACJA + IMPREZA: 736 zł/2 os. i 599 zł/1 os.
JEDEN NOCLEG + IMPREZA: 399 zł/2 os. i 320 zł/1 os.
CENA BEZ NOCLEGÓW: 120 zł/osoba
(tylko impreza andrzejkowa ze wszystkimi atrakcjami)
ZAPRASZAMY DO DOKONYWANIA REZERWACJI
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA
Rezerwacja: hotel-habenda@hotel-habenda.pl
lub +48 67 28 34 400
Liste des Aktuellen
Zmiany godzin otwarcia basenu
12.03.2024
Zmiany dotyczą tylko marca.
OFERTA STUDNIÓWKOWA 2024
15.09.2023
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą studniówkową.
Szkolenia i konferencje w Habendzie
24.03.2023
Profesjonalnie wyposażone sale konferencyjne – sprzęt multimedialny, odpowiednie oświetlenie, klimatyzacja, możliwość zaciemnienia sali, wygodne meble.
WIELKANOC 7-10.04.2023
16.02.2023
Pobyt wielkanocny na wsi.
IMPREZA WALENTYNKOWO-KARNAWAŁOWA
13.01.2023
Romantyczna kolacja walentynkowa + impreza karnawałowa
PRZERWA ŚWIĄTECZNA
15.12.2022
Zapraszamy od 2 stycznia.
LATO NA TALERZU
15.07.2022
Comber jagnięcy, puree z ziemiaków i jagód leśnych, młode warzywa
ZIMOWY DESER LODOWY
18.01.2022
Lody kajmakowo-rumowe
PRZERWA ŚWIĄTECZNA 22 GRUDNIA - 6 STYCZNIA
21.12.2021
MENU A'LA CARTE JESIEŃ/ZIMA
09.11.2021
Wielkopolkie smaki, dziczyzna, dania wege i wega - zapraszamy.